100-åringen Isfjorden IL med nytt arrangement:

Feirer 100 år med showkamp og kafé

Håndballdelen av 100-åringen Isfjorden IL byr på Håndballens dag og Søndagskafe i Isfjordshallen søndag. Programmet inneholder showkamp, internkamp, seriekamp og aktiviteter i alderen fra null år til veteraner.

håndball i 100: IILs håndballeder, Linn Jeanette Rovde Unhjem, ønsker alle hjertelig velkommen til «Håndballens dag» på søndag, i regi 100-åringen Isfjorden ILs håndballgruppe. Foto: Arnt Øyvind Siem 

Sport

– Det er J14-laget, med oppmann Nina Ellingseter Åndal i spissen, som har tatt på seg å stå for arrangementet. Dette blir spennende, en søndag i håndballens tegn gleder vi oss til, sier leder for håndballgruppa i Isfjorden IL, Linn Jeanette Rovde Unhjem, til Åndalsnes, som ønsker alle hjertelig velkommen.