Julie Andresen fra Nordstrand IF/Milslukeren vant dameklassen på tiden 2.46.23. På andreplass fulgte Johanne Sandvand fra NTNUI og Jannicke Fundingsrud fra Drøbak Multisport, henholdsvis 3.06 og 6.58 bak.

Beste lokale i kvinneklassen, ble Marithe Kleiva fra Åndalsnes IF på 13. plass. Hun kom i mål på tida 3.11.07.

I herreklassen tok Henrik Holstad fra Oslo Triathlon/Studio Fysio en andreplass, 14 sekunder bak Christian Foyn. På tredjeplass fulgte Lorentz Erland Linde fra Team Drevelin.

Beste lokale utøver i herreklassen ble Kaj Andre S. Døving fra Mosjonistforeninga på femteplass. Han var 7.20 bak vinneren i mål. Døving deltok i Trollveggen Triathlon også i 2016; da havnet han på 7. plass. Jørn Hustad fra Åndalsnes kom på 12. plass med tida 2.41.09.

Forholdene for deltakerne var meget gode. 15 grader i havet og like mye i lufta. Da de kom over tåka, var det sommer og vel 20 grader i lufta. Og på slutten av løpet, sprakk også skylaget opp.