18-åringen er for øyeblikket lånt ut til Viking i 1. divisjon. Romsdals Budstikke melder at midtstopperen skal ha fått flere konkrete henvendelser fra utlandet. Østigård skal blant annet ha sagt nei til Premier League-klubber.

Også tyske bundesligalag har vist interesse.

– Jeg hører jo litt om interessen. Det er artig å vite at gode klubber kanskje vil ha meg, det gir bare ekstra motivasjon. Men akkurat nå er jeg en 1.-divisjonsspiller som skal til EM med G19-landslaget. Det er det jeg tenker mest på, sier Østigård til Romsdals Budstikke.

Unggutten trener for øyeblikket med moderklubben Molde. En avgjørelse om fremtiden tas etter G19-EM, som starter neste uke.

– Jeg har selvfølgelig lyst til å være i Molde og spille her hvis jeg får nok spilletid til at jeg er fornøyd. Jeg er gammel nok til det nå. Jeg har spilt for 16.000 tilskuere i Stavanger, så det skal gå bra foran 5000 på Aker stadion. Hvis ikke, er det mulig med et halvt år til i Viking. Og hvis jeg gjør det bra i EM, kan jeg kanskje bli solgt til utlandet, fastslår Østigård.

Molde har til nå ikke mottatt noen konkrete bud på midtstopperen. Østigård har kontrakt med klubben ut 2020-sesongen.