På to kamper har ÅIFs 4. divisjonsgutter 24-0 i målforskjell etter at de i forrige kamp slo Træff 17-0 i åpningskampen på det nye kunstgresset på Øran.

Guttene lekte seg gjennom kampen mandag ettermiddag på Øran og hadde AK i kne stort sett i to omganger. Bare et par ganger var gjestene farlig frampå og utfordret ÅIFs forsvar.

Kampens store spiller ble Sindre Kavli Hammervold, som scoret fire mål. Han scoret begge målene til ÅIF før pause; det første etter 16 minutter da Aksel Berget Skjølsvik hadde dradd seg fri på sida og fikk lagt inn. 2-0 kom fem minutter seinere da AK ville ha angrep på keeper. Men dommeren var uenig og mente det var kamp om ballen. Dermed fikk Hammervold en enkel oppgave med å sette inn sin andre scoring.

Kort tid etter fikk ÅIF straffe. Emil Nyheim var eksekutør. Han skjøt rett på keeper, men returen pirjet han selv i mål. Dermed 4-0.

Etter 68 minutter ble det en ny straffe etter at keeper felte Ola Farkvam. Han tok sjøl straffen og la på til 5-0.

Sindre Kavli Hammervold la på til 6-0 da han kom alene med keeper og 7-0 da han stusset et frispark forbi keeper og i mål.

ÅIFs neste kamp er mot Midsund. Den går fredag på bortebane.