Tapte 16–18 på bortebane:

Utvisning ødela for Isfjorden

Her må Sissel Kamsvåg forlate banen etter å ha fått direkte rødt kort. Det ble trolig avgjørende for Isfjorden.
Sport

Søndag ettermiddag tapte Isfjorden 16–18 i en jevn kamp mot Træff 2 i Molde Arena.

Sissel Kamsvåg er lagets nøkkelspiller og toppscorer. Isfjorden med og uten henne er to ganske forskjellige lag.

Da Kamsvåg fire minutt før pause felte en Træff-spiller alene på veg mot mål, fikk hun helt korrekt et rødt kort. Dermed måtte hun rusle i garderoben.

– Klønete av meg. Jeg var litt uheldig, for jeg kom i stor fart, og så snublet jeg. Jeg var borti henne, og det skal jeg ikke være, så jeg krangler ikke på den, sa hun etter kampen.

Kamsvåg var enig i at de kanskje tapte kampen på grunn av utvisningen.

– Men de andre tar tak, de står på og kriger og gir ikke opp. Det ble en jevn kamp, så dette kunne bikket begge veger, sa hun. Og verken hun eller Linn Jeanette Rovde Unhjem var så veldig misfornøyde, tross tap. For jentene spilte godt, mente de.

Isfjorden ledet 2–0 før det var spilt ett minutt – begge scoringer ved Sissel Kamsvåg, som satte tonen. Og da hun la på til 3-1 og Vivian Kamsvåg scoret 4-1, virket dette å bli en enkel borteseier.

Men Træffs unge jenter kom inn i kampen og sto godt i forsvar. Isfjorden ble presset til å avslutte fra kant, og skuddene gikk enten utenfor, eller så sto Træff-keeper Marie Gundersen Koteng i vegen.

Ved pause sto det 8–8.

Lagene fulgte hverandre utover i hele andre omgang. Vi noterte 12-12, 13-13, 14-14 og 16–16.

Halvannet minutt før full tid på stillinga 17–16 kunne Isfjorden utliknet da June Herje ble felt og fikk straffe. Hun tok den sjøl, men Træff-keeper Koteng reddet igjen.

Da Træffs Marie Hoel Gjerde satte inn 18-16, var det avgjort.


Kampfakta:

4. divisjon damer, håndball, Molde Arena

Træff 2 - Isfjorden 18-16 (8-8)

Dommere: Frode Munkhaug og Odd Ludvig Larsen

Målscorere Isfjorden: Vivian Kamsvåg 5, Sissel Kamsvåg 4, Rebekka Landre Heen 2, June Herje 2, Amelia Morstøl Valde 1, Cecilie Runde 1, Unni Johnsen 1.