Med i serien for første gang: Tok to seiere i Trøndelag

Raumas eneste basketlag tok i helgen to seiere i Trondheim.

Krigere: Fra venstre Nojus Tomas, Emil Unhjem, Jørgen Oshaug, Benjamin Velde, Elias Sæther, Sjur Merlid og Haakon Sundt Hansen. Foran trener Christian Velde. Foto: Privat Sittende foran: Trener Christian Velde  Foto: Privat

Resultat
  • Singsaker - Isfjorden 69-25
  • Innherred - Isfjorden 26-71
  • Ranheim - Isfjorden 26-67
Sport

I år er G15 Isfjorden Warriors med i serien for første gang. I fjor spilte laget flere treningskamper, men nå er det «alvor».

Serien består av åtte lag, og det er bare to av dem som kommer fra Møre og Romsdal. I tillegg til Isfjorden har Ålesund et lag, og de seks øvrige kommer fra Trønderlag.

Dette betyr lange reiser på bortekamper, men bortekampene er samlet til to helger, hvor det spilles tre kamper hver helg.


Warriors vant igjen

Nå vil de melde seg inn i serien

I helga hadde guttene sin første Trondheimshelg, og mange ivrige foreldre og familiemedlemmer var med oppover for å heie.

Endelig kom seierene

Laget stod før denne helga bokført med fire tap, og både laget og supporterne hadde håp om at den første seieren skulle komme.

Guttene, med trener Christian Velde i førersetet, viste muskler, og det ble to seiere og et tap i helgen.

– Den lange veien hjem igjen på søndag ettermiddag med stormen Cora, ble atskillig lettere med to seiere i bagasjen, forteller laget, og helga oppsummeres som super både sportslig og sosialt.