- Det er jo ikke folk der. Vi har vært i sentrum tre ganger nå. Vi har fått bra respons hos de vi møter, og får levert ut en del brosjyrer. Men det er lite folk, sier Arne Steffen Lillehagen som er Venstres toppkandidat i Rauma.

- Hvordan jobber dere fram mot valget?

- Vi driver og snakker med folk i visse grupperinger. Vi stiller på stand. Vi kommer til å delta på forskjellig og vi kommer til å være synlig på en del andre arenaer.

- Har du noen eksempler på hvilke arenaer?

- Vi er invitert til lag og bedrifter og sånn. Og så kommer vi til å skrive litt i avisene. Vi er ikke så opptatt av valgkampen bare noen uker før valget. Vi er mener det er viktig å vise det vi har fått til, slik at en er troverdig. Det teller mye det også, spesielt i en valgkamp der alle og enhver kan bli rundhåndet.

Savner engasjement

Lillehagen sier han tror Rauma skulle hatt flere debatter.

- Når jeg leser for eksempel spalten "Ved kjøkkenbordet" i Åndalsnes Avis, konstaterer jeg at det er få som er samfunnsengasjerte. Det er betenkelig at folk ikke er mer samfunnsengasjerte, sier Lillehagen.

- Hva ned sosiale medier? Bruker dere de?

- Vi bruker Facebook, og vil sikkert akselerere det noe framover. Der når vi noen, men ikke alle, svarer Lillehagen og legger til at Venstres valgprogram vil bli distribuert til alle.

- Stiller Venstre på stand igjen?

- Vi har vel noen tanker om det, men nå skal vi en av dagene sette oss ned og finpusse valgkampstrategien, avslutter han.

Høyre, FrP og Senterpartiet sto også på stand i Åndalsnes sentrum på lørdag.