Bård Indredavik kom fra Isfjorden IL til Åndalsnes IF foran denne fotballsesongen. Han spiller flanke/spiss på ÅIFs 4. divisjonslag i fotball.

Lørdag spilte laget sin første treningskamp på heimebane. Så langt har Øran kunstgras bestått av mer is enn kunststoffdekke. ÅIF har hatt to treninger denne vinteren på full bane. Lørdag spilte de sin første treningskamp.

Motstander var Otta som også spiller i 4. divisjon. ÅIF åpnet scoringsballet. Bård Indredavik nettet etter godt flankespill. ÅIFs andre mål var det Kawan Hussaini som sto bak. Den tredje nettkjenningen var Indredavik igjen spilleren bak.

Hvordan kampen endte?

3-3 der alle målene kom i første omgang.

- Fram til seriestart har vi behov for formasjons- og angrepstrening, sier trener Johan Setnes.

Når det gjelder ÅIFs ambisjoner er det for det første å skape et godt miljø - et godt treningsmiljø. Klubben satser i første rekke på breddefotballen.

- Med et seniorlag bestående av mange juniorer, og seniorer der flere av dem er borte på arbeid - så er det viktig å skape et lag der vi bygger stein på stein, sier treneren.

Bård Indredavik kan bli en viktig spiller på ÅIFs seniorlag i fotball. Lørdag nettet han to ganger da laget spilte 3-3 mot Otta. Foto: Hentet fra ÅIFs heimeside