Arrangementet holdes på Sylte hotell, torsdag kveld, og på Martin Linge-huset på dagtid fredag.
– Konferansen skal gi inspirasjon og kunnskap om pilegrimsleden, og hvilke muligheter som ligger i verdiskapning og utvikling, meddeler Jemtegård Moen.
Produkter og tjenester knyttet til til Valldalsleia står sentralt. Det gjør også videreutvikling av serverings- og overnattingstilbud knyttet til pilegrimsleia fra Valldal til Dovrefjell.
– Vi har tapas, lokalprodusert drikke og vinsmaking for dem som ønsker det på programmet.
Hans-Jacob Dahl, en pioner for pilegrimsledene i Norge, er blant de innleide deltakerne disse to dagene. Det samme er Halldis Prestegård, i Pilegrimssenter Dovrefjell, Toralf Nerås fra Nidaros Pilegrimsgård, Ragnhild Godal og Jan Kåre Blindheim med flere.
– Også på fredag serverer vi lokalprodusert bakverk, frukt og pilegrimslunsj, opplyser Jemtegård Moen.
– Vi håper mange har ønske om å delta. Av hensyn til matberegning er påmeldingsfrist innen tirsdag.