Coca-Cola Cupen 2007 ble også i år kamper med mange tøffe tak på parketten i Raumahallen. Det ble vist flere røde kort i løpet av kampene hvor temperaturen til tider var mer enn høg. Men ikke verre enn at de aller fleste spillerne takket hverandre for kampene da sluttsignalene gikk. Det var 16 deltakende lag som var delt inn i fire innledningspuljer under turneringen som pågikk fra tidlig lørdag til godt ut på kvelden. Fra puljene gikk de beste til kvartfinaler, semifinaler og finale. I den aller siste kampen møttes Young Boys og Roma Ragazzi fra Molde med mittetdalingen Emil Dahle på laget. To scoringer av Thomas Brekken og ei hver av Åge Tore Mjelva og Levi Mikalsen gjorde at de hadde finaleseieren innen rekkevidde. Men så utliknet motstanderne på frispark og finalen måtte avgjøres på straffesparkkonkurranse. Den vant Roma Ragazzi med ett mål; 7-6. På Young Boys stilte Petter Stette, Erik Brekken, Thomas Brekken, Åge Tore Mjelva, Levi Mikalsen, Frode Dahle, Terje Dahle og Per Johnny Døving. Venneturneringen har vist seg populær helt siden starten for noen år siden. Og også i år var det ÅIFs fotballgruppe som sørget for et prikkfritt arrangement og som samtidig sikret seg inntekter på arrangementet ettersom det kostet 100 kroner per spiller og 120 kroner for laget å delta. – Vi har tradisjon på å slippe til ungdommen som får det meste av ansvaret under denne cupen. I fjor var det unge jenter som var med i arrangementsledelsen og i år unge gutter. De taklet den utfordringen på utmerket vis nok en gang. Spesiell takk til trioen Steffen Nybø, Kristian Belovsky og Arne Martin Hoem for gjennomføringen, opplyser Svein Frode Heen i ÅIFs fotballgruppe. Han vil også takke dommerne som stilte opp og ledet oppgjørene. Disse var Christina Westrum Pedersen, Jan Kristoffersen, Ingrid Helde Kjølseth, Tommy Løkkebø, Thomas Pedersen og Rune Johnsen. – Seks lag fra Rauma stilte, mens de andre var hjemmehørende i Molde og Vestnes i hovedsak. Vi er også i år godt fornøyd med gjennomføringen, fastslår Svein Frode Heen. Lars Smisethjell lars.smisethjell[AT]andalsnes-avis.no 71 22 77 24, mobil: 915 10584

<B>Begge kjønn.</B> Flere jenter stilte i venneturneringen i Raumahallen og de satte seg i respekt ved å trø skikkelig til i duellen. Marita Bøe var en av dem som absolutt var på høgde med mange av gutta.
<B>Flinke arrangører.</B> Arne Martin Hoem (til venstre) og Kristian Belovsky utgjorde arrangørstaben sammen med Steffen Nybø (ikke på bildet). Igjen viste ungdommene seg ansvaret verdig og gjennomførte ei vellykket turnering i Raumahallen.