- Hvordan vil Rauma Frp jobbe fram mot valget?

- Vi jobber tradisjonelt slik vi har gjort før om åra, med å stå på stand. Det er lite originalt, kanskje. Det er vanskelig å si hva som gir mest uttelling av stand i sentrum, eller rundt om i bygdene. Kanskje kommer vi til å ha stand ute i bygdene også, sier Reidar Brude som er Rauma Frp sin førstekandidat.

- Trolig ikke valgkamp på Facebook

Lørdag satt han sammen med Ronny Antonsen, Arne Hoem og Alf Vikås på stand i Åndalsnes sentrum.

- Vi har planlagt stands der på lørdager fram til og med 12. september. Vi har også diskutert å stille andre dager i uka, på kveldstid, men det er ikke avgjort ennå. Vi satser spesielt på dagene der det skjer noe i sentrum, men sånn som i går var det veldig lite folk i gågata. Vi kommer til å annonsere på Facebook hvor vi blir å finne, sier Brude.

- Dere bruker sosiale medier i valgkampen?

- Sosiale medier er sannsynligvis viktigere enn jeg tror. Personlig er jeg ikke på Facebook, men vi har folk som kan ta seg av den biten. Vi kommer nok ikke til å drive direkte valgkampaksjon på Facebook, men at vi kan putte inn valgrelaterte saker av og til, kan nok skje, svarer Brude.

- Folk har lett for å avvise Frp

- Det som er viktig for oss, og som vi har lagt mye arbeid ned i, er valgprogrammet. Det synes jeg folk bør lese. Det virker som om folk har litt lett for å avvise Frp. Der tror jeg folk bør revurdere sitt syn. Vi er ikke dårligere enn andre parti i lokalpolitikken. Folk bør ta seg tid til å lese programmet vårt, sier han videre.

Brude konkluderer med at de kanskje er litt konservative i sitt valgkamparbeid.

- Men jeg håper vi når ut til folk. Vi vil også ha en postkasseaksjon for å få ut programmet vårt, avslutter han.