Det var påske og stillheten hadde senket seg. Men så skjer det ved midnatt natt til langfredag. Det begynner å brenne hos Sigv. Kavli i Åndalsnes sentrum. At vi fikk tips om dette omtrent samtidig med at politi og brannfolk rykket ut, har vi valgt som det beste tipset i april måned og vi honorerer dette med 1000 kroner.

Og april måned har vært en god måned med tips til lokalavisa. Fra en tjukk tipsbunke kan vi nevne femlinger i lammefjøset, at Kjell A. Bøe ble verdensmester i styrkeløft og at kommunens kanskje første lavenergihus er blitt bygd i Isfjorden.

Videre er det våre lesere som har gjort oss oppmerksomme på at Christina Westrum Pedersen skal til OL som fotballdommer og at det har vært diverse trafikkuhell her og der i løpet av april. Det var også i april at den profilerte basehopperen Tom Erik Heimen gikk i fjellveggen og måtte reddes ned. Det fikk vi også en rekke tips om og vi kunne dekke den aksjonen tett på vår nettavis.

Og slik er det; ei god lokalavis kan bare lages om vi får de gode tipsene om ting som skjer, om personer som har gjort noe spesielt eller om hendelser som fortjener å bli omtalt. Vi takker for alle tipsene denne måneden og sender ut skrapelodd til alle tipsere.

Mai måned er godt i gang. 17. mai står for døra. Kanskje kan det være noe å tipse om i forbindelse med nasjonaldagen? Vi lokker i alle fall med 1000 kroner og med lodd også i mai måned og håper på en fyldig tipsbunke.