God jul og godt nyttår til alle mine venner på Åndalsnes. Hilsen Synnøve Snekvik (fra Spania) Vi vil ønske familie og venner en riktig god jul og ett godt nyttår. Juleklemmer fra Lill-Britt, Rune og Camilla Helen Vestnes Vi ønsker slekt og venner i Isfjorden en god og fredelig jul og godt nyttår. Gerd Unni Bergli m. familie, Neverdal Gratulerer med 80-årsdagen i romjula, tante Edel. Fra Lill Berit Strøm, Alta Julehilsen til mamma, Roger og Ivi samt gode naboer på Romsdalshorn og til Lars Georg og Kjellaug i Molde. Godt nytt år fra Lill Berit med familie i Alta. Lill Berit Strøm, Alta Til den ukjente julenissen i Innfjorden Takk for en flott bilde og julehilsen. God Jul og Godt nytt år til deg også Hilsen Kari og Tor Helge Hjelden Kjære medarbeidere, takk for godt samarbeid med julemessa! Ønsker alle et nytt år med fred og glede. Luk. 2, 10-11. Hilsen Ruth B. Staurseth. Takk for en skikkelig julegudstjeneste i Øverdalen kirke på julaften. Ønsker alle som deltok fortsatt god jul og et godt nytt år! Hilsen Ruth B. Staurseth Vil ønske gamle kolleger samt venner og kjente i Rauma god jul og godt nytt år. Hilsen Britt og Per Rødhammer.

Ei god og fredelig jul ønskes alle kjente og kjære heime på Næs. En spesiell hilsen går til Bestemor, Bestefar og Tante Anniken i Elvebakken, Onkel Brumle, Tante Yvonne og ongan, Oldemor i Solberg og Kari og Eli på Brønnsletta. Mange juleklemmer fra Christina, Erik og Leonor på Hønefoss. Mange juleklemmer fra Christina, Erik og Leonor på Hønefoss.
High Mountain's oppdrett i Isfjorden ønsker alle katteglade mennesker en riktig god jul og ett godt nytt år ! Heidi-Beate Sødahl