For femte gang har postkassestativet som Tormod Lien benytter blitt knust og ødelagt. Denne gangen var stativet til og med laget av en hjelpsom nabo, som eier stativet, og satt opp for ikke så lenge siden.

– Ja, jeg føler meg forfulgt og synes ikke dette er noe kjekt. Jeg føler meg rett og slett utrygg på hva det kan være som ligger bak, sier Tormod Lien.

Han forteller at han har anmeldt saka til politiet slik han har gjort de fire gangene før. To ganger tidligere har personer som har stått bak, innrømmet forholdet og gjort opp for seg.

– Jeg har ikke mistanker i noen retning denne gangen, sier Tormod Lien og henviser til at politiet har fått saka.

– Du sier dette er ubehagelig?

– Ja, dette er ikke kjekt. Jeg opplever det som mobbing og jeg lurer på hva det kan være som ligger bak og hva som kan bli det neste. Er det min person noen ikke liker? Er det fordi jeg har skrevet ut parkeringsbøter på Åndalsnes? Er det fordi jeg skriver noen artikler i Åndalsnes Avis eller er det fordi jeg sitter i kommunestyret? Jeg skulle gjerne ha visst hva det er. Det er dette som gjør det hele så ubehagelig, sier Tormod Lien.

Han legger til at han nå vil kontakte Posten for å få flyttet stativet nærmere boligen for å se om det kan hjelpe.

Politibetjent Per Tore Storbråten bekrefter at forholdet er anmeldt. Han sier politiet så langt ikke har noen mistanke i noen retning og at det derfor heller ikke er grunnlag for å tenke at det har sammenheng med tidligere tilfeller. Han sier også at politiet ønsker tips i saken.