– Jeg var der på det første treffet, sier Hilde Myklebust som er bosatt på Vågstranda. Hun forteller at da det første Innerveggen-treffet ble arrangert i februar, ble hun kjent med det på Facebook og hun bestemte seg for å gå sammen med ei venninne som var på besøk fra Oslo og eksen.

Det var litt både på grunn av nysgjerrighet og forventninger, sier Hilde og forteller at forventningen ble oppfylt Treffet var et trivelig møtested der det også var mulig å treffe andre som hun ikke kjente fra før.

– Særlig for oss som bor i bygdene er det fint med en slik møteplass. Det skjer ikke all verden i ei lita bygd og jeg mener det er fint å bli kjent med andre i kommunen. Derfor liker jeg tanken bak denne møteplassen, sier Hilde og legger til at venninna fra Oslo likte seg så godt at hun faktisk har lyst til å flytte nærmere enn å være bosatt i Oslo.

– Jeg kom tilbake til Vågstranda etter mange år bort i 2009. Jeg syntes det var kjekt på treffet og at det overgikk det jeg hadde forventet i grunnen. Om jeg får det til i forhold til barnevakt denne gangen, vet jeg ikke, men jeg har lyst, sier Hilde Myklebust.

Arrangør på vegne av Nordveggen er Raymond Talberg. Han forteller at treffet kommende torsdag er det tredje Innerveggen-treffet. Møteplassen denne gang er Plasto der det hele begynner med en omvisning i bedriften. Deretter går turen til Grand der vinbonde Johan Setnes skal ta deltakerne med seg ut i den lokale vinverden med smaksprøver og konkurranser. Etter dette blir det mulig å få kjøpt seg mat for den som vil.

– Aldersgruppen er satt fra 20 til 40 år, men vi krever ingen legitimasjon av folk som skulle være 41, sier Talberg og ønsker at mange skal finne det interessant å ta en tur på Innerveggen-treff kommende torsdag.