– Ja, dette var kjempebra, sier Aud Nordtug Dahle som var frivillig under Ski- VM i Oslo. Hun forteller at til tross for travle arbeidsdager ble det anledning til å kjenne på den fantastiske stemningen som var under VM.

– Og nå til og med været etter hvert ble på det aller beste, så kunne det ikke bedre ha blitt, sier Aud og legger ikke skjul på at opplevelsen frister til gjentakelse.

Neste VM går i Val di Fiemme i Italia og Aud sier det godt kan tenkes at hun vil reise dit som frivillig hvis det viser seg at det hele blir organisert på samme måte som i Oslo. Aud jobbet i kiosk og var sammen med frivillige fra Tyskland, Russland, Danmark, Sverige og Norge. Hun forteller at en av de som var med fra Tyskland reiste flere ganger opp og ned fra Tyskland for egen regning i løpet av de ti dagene arrangementet sto på.

– Ble det mange pølser på deg?

– Jeg spiste bare tre pølser og jeg kommer nok ikke til å spise pølser på ei stund nå. To dager før VM var over var det solgt seks tonn med pølser under VM. Det sier litt om den jobben jeg var med på.

– Fikk du sett noe?

– Jeg var så heldig å ha fridager og var gjest. Vi satt på tribunen under stafetten for herrer. En fantastisk opplevelse, sier Aud Nordtug Dahle.