Måndalen IL møter Åndalsnes IF til mer enn kamp om 4. divisjonspoengene på en splitter ny Måndalen stadion søndag 4. september. MIL "varmet opp" til lokaloppgjøret ved å slå Clausenengen 3-2 hjemme fredag kveld, etter å ha ligger under 0-2. Stein Åge Stranda, Freddy Nikolaisen og unge Justin Berild Sætre baket inn målene for hjemmelaget.

Lokaloppgjør

Da ÅIF og Måndalen braket sammen på kunstgresset på Øran i midten av mai i år endte kampen med poengdeling. Oppgjøret endte 2-2. På søndag er det altså duket for høstkampen mellom de to beste herrelagene i fotball i kommunen.

Måndalen IL har slitt i løpet av sesongen og ligger nå helt sist på tabellen. De står med andre ord i fare for rykke ned til den laveste kretsdivisjonen, og behøver poengene i morgen for å fortsatt kunne kjempe for å unngå nedrykk.

ÅIF trenger også poengene. De kjemper nemlig i den andre enden av tabellen. ÅIF-karene er nemlig med i kampen om å vinne 4. divisjon og dermed ha muligheten til å rykke opp til 3. divisjon.

ÅIF må finne seg i favorittstempelet denne gang, men slike lokaloppgjør er som oftest åpne og mer spennende enn flere tror på forhånd. Måndalingene spilte for øvrig hjemme også i går kveld da Clausenengen gjestet Måndalen. Det blir med andre ord ei hektisk helg for MIL-spillerne.