Det var nemlig da Jorid selv fikk barn for flere år siden, at hun fikk lyst til å gjøre noe med mangelen på vareutvalg for barneklær på Åndalsnes.

– Det var lite å få kjøpt her, syntes jeg. Derfor begynte jeg å leke med tanken om å gjøre noe med akkurat det, allerede for fire års siden da jeg fikk vår første datter. Da jeg nå for et års tid siden avsluttet et arbeidsforhold, fikk jeg både tid og lyst til å prøve ut tankene. Jeg visste godt hvilke type klesmerker jeg ønsket i butikken, og etter en veldig positiv respons fra leverandørene, satte vi i gang, forteller Jorid.

Når bestemmelsen var tatt, og markedsundersøkelsen viste tegn til at dette skulle gå bra, sto det bare igjen å finne lokaler.

– Flere alternativer var aktuelle, men vi falt til slutt for dette nyoppussede lokalet her i Strandgata. Vi har kun bokset inn utstillingsvinduene og når et lite prøverom kommer på midten her, er butikken klar til åpning, forteller Jorid.

Det har likevel vært mye jobbing med forberedelser og lite fritid i sommer. Nå kan imidlertid mor og datter ta det rolig fram mot åpning neste torsdag og bare ta imot varer som kommer strømmende til butikken hver dag.

– Hva blir vareutvalget her?

– Det blir klær fra 0 til 12 år i alt fra hverdagsantrekk til finstas. Når det gjelder pris, er det også variasjon. Mye rimelig, men også et lite eksklusivt utvalg for dem som ønsker det. I tillegg vil vi ha ting og tang til barnerommet.

– Og navnet på butikken; hvor kommer det fra?

– Navnet ble valgt fordi jeg ble kalt Mollå som liten, og for å med gutten også, la vi til Mini, smiler Jorid.