Mysteriet løst. Marry Torvik viste fram tegningene som lå i flaskeposten til Åndalsnes Avis sine lesere sist torsdag. Og om kvelden samme dag kom det en e-post til avisa som avslørte hvem flaskepostjentene var. E-posten ble sendt inn av Anne Sofie Vik som skrev følgende:

"Jentene som har laget flaskepost er Nora Vik Letrud 6 år, Stine Vik Letrud 8 år og Hanna Nerås Karlsen 8 år. De bor alle tre på Vestnes. Den 1. mai var de på båttur i Vågshamna på Vågstranda. Det var en veldig fin dag, barna kosa seg med å ro i gummibåt og utforske i fjøra, og Stine ble fristet til å ta årets første bad! Og så laget de flaskepost.

Kjempeartig at noen fant den, og at den hadde krysset Romsdalsfjorden. Det var stor stas når Stine hentet posten i dag og så at det sto om flaskeposten i avisa. Hun vil ta med seg avisa på skolen i morgen slik at hun får vist den til vennina Hannah. De sendte av gårde 2 flaskeposter så kanskje er det noen andre som finner flaskepost også. Dere får hilse til Marry".

Dermed er hilsningen overbringt og leserne har fått svar på hvem som hadde laga de flotte tegningene som lå inne i den ene flaska.