– Tre stykker har blitt frelst i teltet, sier Henning Gustavsen. Et telt som for anledningen er satt opp bak Vertshuset kilden. Det har kommet mennesker fra Aukra, Molde og Vestnes for å delta på teltarrangementet til Pinsemenigheten.

Daglig leder for «Kilden til liv», Henning Gustavsen, har stor tro på Rauma.

– Vi har vært her i 14 dager nå og hatt 10 teltmøter. Det har ikke vært så veldig stort oppmøte, men de som har kommet, har kommet med troen, sier Henning Gustavsen. Meningen med denne kampanjen er at Rauma skal få høre at Jesus kom ikke for å fordømme verden, men for å sette den fri, sier Gustavsen.

– Jeg er her i Rauma to uker hver måned , det har jeg vært siden september. På den tiden, har det kommet med flere nye medlemmer med både frelse og dåp. Det er fire mennesker som har blitt døpt i vinter, forteller Gustavsen.

– Hvordan har folk reagert når dere har gått rundt i gatene her og pratet om Jesus?

– Jeg synes folk har tatt godt imot oss, de fleste er forståelsesfulle og er interessert i å høre på hva vi vil fortelle. Jeg spurte ei dame her på Åndalsnes om hun var frelst, hun sa hun ikke viste. Jeg spurte om hun trodde på Jesus, ja sa hun. Så spurte jeg henne om hun trodde på det Jesus gjorde for oss på korset, ja sa hun. Da er du frelst sa jeg, forteller Gustavsen ivrig.

– Det handler bare om å gi sitt JA til Jesus, det holder det. Så får det andre komme senere, presiserer Henning Gustavsen.

Henning forteller at mange de har pratet med i sentrum av Åndalsnes har trodd at Vertshuset Kilden kun var et Vertshus. Mange har blitt overrasket når de har fått vite at det er Pinsemenigheten som driver vertshuset. Pinsemenigheten Kilden heter menigheten i Rauma. Det har kommet opp et kors på taket til vertshuset, det tror Gustavsen gjør folk mer bevist på at det er mer enn et vanlig vertshus.

– Mange tror det å leve som kristen er kjedelig, det er det ikke. Hadde det vært kjedelig hadde vi ikke holdt ut lenge med dette. Jeg har kjørt motorsykkel og vært med i barske miljø. Jeg har vært med på de tøffeste og villeste festene, men det var ikke halvparten så gøy som det jeg holder på med nå. Det er dette som gjør livet meningsfylt, sier Henning.

I teltet. Henning Gustavsen sang, ( til venstre), Kjetil Johnstad sang og spilte gitar og Peter Karlsson spilte piano under teltsamlingen på Åndalsnes.