– Forhåndssalget har vært fantastisk. Kun ved hjelp av ei nettannonse og Facebook, er det nå solgt over hundre billetter, sier Raymond Talberg. Han tror humorkvelden på Rauma Hotel blir utsolgt, til tross for at de nå har fått økt fra 130 til 150 billetter. Det lover godt for målet om å gjøre humorkvelden til et månedlig innslag.

Forutsigbart

– Jeg har lyst å få dette til ei fast greie, helst en gang i måneden. Men vi får se hvordan det går, kanskje blir det annenhver måned. Det viktigste er at det blir forutsigbart for folk, at folk vet at det for eksempel er show siste lørdagen i hver måned. Men vi får se, sier Talberg, som er den som har tatt initiativ til arrangementet.

Talberg legger til at han er åpen for at andre kan ta på seg arrangørhatten etter hvert, og foreslår Raumarevyen som en ressurs.

Åpen mikrofon

Han vil legge opp til én eller to hovedartister hver gang, med muligheter for publikum til å gripe den åpne mikrofonen i etterkant.

– Det er mange med utrolig artige historier rundt om. Det er spennende å se om noen tør å fortelle, sier Talberg, som sjøl skal bidra med ei kjærlighetsvise til sin ukrainske nettvenn.

Kveldens hovedartist, Byrge Aspaas, har tidligere opptrådt på revyscener i Rauma. Med vitser og historier skal han skape rorbustemning ved småbordene på Rauma Hotel på lørdag.