- Neste konkurranserunde finner sted torsdag kveld. Da skal det også være direktesending i NRK sommeråpent. Vi håper nå at mange kommer torsdag kveld for å følge den spennende konkurransen, sier Paul Fortun i arrangementskomiteen.

- Vi vil ha sommeråpent show med Guro Aarø, og Dansing med gruppen til Malones. Black Cat bones kommer også for å holde publikum varme med en konsert på kort varsel. Show hopping med de utslagne utøverene blir det også torsdag kveld, fortsetter Fortun.

Høg fart

Onsdag ettermidag og kvled ble det flydd fort; skikkelig fort under konkurranse. Aller hurtigst fra exitpunkt til den imaginære millinja over målfeltet i Gridsetstranda, var fjorårsvinneren Frode Johannesen. Han ble klokket inn til tida 18.56 i sitt andre hopp for dagen.

Men bare 14 hundredeler bak fulgte Espen Fadnes fra Molde; ei tid han oppnådde i sitt første hopp.

Den tredje hopperen som har kommet seg ned på 18 sekunderstallet, er Robert Pecnic fra Kroatia. Hans bestetid var 18.81.

Men verdt å merke seg er at Espen Fadnes og nevnte Pecnic er jevnest til å fly fort. Sammen med Johannesen er de store favoritter til å gå videre etter kveldens konkurranser som altså er utsatt fra dagtid til kveldstid torsdag.

Tøffe dueller

Her er hopperne som gikk videre fra onsdagens konkurranser: Frode Johannesen, Voss, Robert Pecnic, Kroatia, Espen Fadnes, Molde, Ronny Risvik, Stavanger, Rodolphe Cassan, Frankrike, Jean Noel Itzstein, Frankrike, Lucovic Woerth, Frankrike og Stein Lindseth Olsen fra Romsdalshorn og Rauma.

Oppsettet foran kveldens hopping viser at Stein Lindseth Olsen har fått en lei duellant å bryne seg mot. Han skal nemlig møte Frode Johannesen. De er første par ut.

I det andre paret møtes Robert Pecnic og Ludovic Woerth. Tredje par ut er Espen Fadnes og Jean Noel Itzstein. Den siste duellen utkjempes mellom Ronny Risvik og Rodolphe Cassan.

Oppfordringen til Raumas befolkning er derfor: Møt opp. Ta med flagg og lag skikkelig liv.

- Dette er raumareklame - kjempeflott raumareklame, sier Fortun.

Dette bildet ble tatt fra toppen onsdag kveld og viser Espen Fadnes fra Molde som kaster seg utfor. Foto: Livia Dickie