Tirsdag hadde Rauma næringslag sitt årsmøte, og styret ble gjenvalgt for et år til.

Lars Stenerud fortsetter som styreleder, og styremedlemmer er Torbjørn Hjelden, Marianne Brevik, Jo-Andre Herje og Marcus Brevik.

- Vi legger bak oss et år preget med stor aktivitet. Mye gjennomføres jo gjennom Nordveggen, og vi har fått til mye i løpet av det siste året, forklarer den gjenvalgte styrelederen.

I årsrapporten trekker næringslaget blant annet fram arbeidet med innovasjonssenteret, partnerskap for naturglede, næringspub og kurs som noe av det viktigste fra året som har gått.

Årsmøtet utrykte tirsdag at de ønsker seg flere medlemmer.

- Vi har absolutt plass til flere i næringslaget. Lagets oppgave er jo å jobbe for at næringslivet i Rauma skal styrkes og utvikles. Man trenger ikke være en stor bedrift for å ha nytte av medlemsskapet, kanskje snarere tvert i mot. Det er en god møteplass der man både får utveksle erfaringer og dra nytte av hverandre, sier han.

Full fart inn i nytt år

Stenerud lover at næringslaget skal holde trykket oppe i året som kommer også.

- Målet vårt er å videreføre de aktivitene vi har, og fortstete å jobbe for å fremme gründerskap og hjelpe bedriftene i Rauma.

Han legger også til at det snart er valg.

- I tida fram til valget vil næringslaget utfordre politikerne på det som gjelder næringslivet og næringslivsutvikling, slik at innbyggerne i Rauma vet hva de ulike kandidatene står for, sier han.