På plass var blant andre ordfører, rådmann, sentrale politikere i Rauma, ansatte ved skolen - i tillegg til hovedpersonene: Alle elevene.

Det var ordfører Lars Olav Hustad som stolt klipte snora for den nye skolen. Han skrøt både av hvordan elever, foresatte og ansatte har taklet byggeperioden og om hvor viktig det nå blir framover å fylle skolen med godt innhold.

- Det er en viktig ting jeg vil si. Uansett hvor fin skole vi har, og hvor mye vi lærer. På Isfjorden skole skal alle være snille med hverandre, og alle skal ha det bra. Det skal være mobbefritt, kan vi være enige om det? Spurte ordføreren.

Svaret var et rungende "ja" fra elevene.

Elever fra alle klassetrinn underholdte under åpningen, det ble overrukket gaver og holdt taler. Festen ble avsluttet med en stor kakefest.

Variert underholdning

Elevene bidro med sang, dans og bilder. Tredjeklasse fortalte om tiden i Sivilforsvarsleiren og viste fram sine tegninger.

- Vi har likt oss godt i Sivilforsvarsleiren, og vi har flinke lærere. Nå gleder vi oss over at vi har fått en ny fin skole. Her er det nye fine klasserom, nye pulter og stoler, og et nytt uteområde med nye leker, fortalte de.