I fjor var 25 lag fra Molde, Elnesvågen og Rauma påmeldt i konkurransen om å bli "Romsdals sprekeste bedrift". Vinnerne ble til slutt Veøy AS, som hadde en formidabel formøkning på 12,35 prosent.

Hakk i hæl endte Aak Safety AS med 11,66 prosent økning og HTL Elektro AS med 11,22 prosent økning. Den enkeltpersonen som hadde størst økning var Jan Tore Flovikholm fra Aak Safety AS med en formøkning på 22,2 prosent!.

Nå sparker Stamina Helse Nordmøre igang årets konkurranse.

- Målet med konkurransen er at deltagerne skal øke sin fysiske form. Vi måler framgang i prosent ut i fra deltagerens utgangspunkt. Dermed har de som er i dårligst form i utgangspunktet størst potensiale, mest å hente på å være med i konkurransen og størst vinnersjanser, forklarer Per Øivind Berge, som er regionsansvarlig for salg og livsstil i Stamina Helse Nordmøre.

De håper at helsegevinsten vil smitte over på resten av de ansatte også, og ikke bare ha en effekt på de fem som deltar på hvert lag.

- Vi håper det påvirker smitte over på resten av arbeidsflokken gjennom økt trivsel, overskudd og arbeidsmiljø. sier han.