Loggen til operasjonssentralen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt kan fortelle om en en del ordensforstyrrelser på Åndalsnes natt til søndag. det startet allerede klokka 22.30 på kvelden da en full 16- åring måtte hentes av sine foreldre. En time seinere fikk politiet melding om at en annen 16-åring hadde blitt slått i bakhodet på martnan. Han hadde fått en kul i hodet og ville anmelde hendelsen. Ikke lenge etter oppsto det trøbbel ved Shell-stasjonen på Øran. Her var det slåssing og politiet var i kontakt med flere som var involvert.

Men det stoppet ikke med dette. Tvert imot. Klokka kvart på to om natta fikk politiet melding om at det foregikk slåssing på martnaområdet og like etterpå kom meldingen om at en mann i 20-åra hadde blitt slått ned og lå bevisstløs. han ble hentet med ambulanse og ble innlagt til observasjon på Molde sjukehus. Gjerningsmannen ble beskrevet av vitner, men hadde løpt fra stedet da politiet kom. Hendelsen vil bli etterforsket.

En knapp halvtime seinere blir det meldt om slåssing i sentrum av Åndalsnes, men dette hadde roet seg ned og var over da politiet kom til like etterpå.

Men natta sluttet ikke med det. Politiet fikk litt over halv tre om natta melding om at det var blitt gjort en del skadeverk inne på martnaplassen. Blant annet var det gjort skade på en del lyskastere. Noen minutter seinere er det en 19-åring som står i sentrum for begivenhetene i sentrum. Han blir anmeldt av politiet fordi han ikke har forholdt seg til et påbud gitt av politiet om å holde seg borte fra sentrum tidligere på kvelden. Dette påbudet ble gitt grunnet mannens dårlige oppførsel.

Da klokka nærmet seg halv fire på natta er det en 16-åring som blir gjenstand for oppmerksomhet. Han er sterkt beruset. Foreldrene blir oppringt og bedt om å hente sin sønn. En annen 16-åring blir noen minutter seinere bortvist fra martnaområdet grunnet krangling og dårlig oppførsel.

Ifølge loggen fra Nordmøre og Romsdal politidistrikt roer det seg etter dette i Rauma og resten av natta blir roligere også for politiet.