– Vårt mål er å ha så mange kortreiste og økologiske råvarer som mulig i vår matlaging. Vi har allerede avtale med en del lokale bønder som leverer grønnsaker til oss, men vi ønsker flere, sier Mari Melbø Rødstøl.

De får blant annet levert grankonglepoteter fra Marstein og diverse andre grønnsaker fra Nils Grytnes.

– Vi ønsker nå å gå aktiv ut og oppfordre bønder som kanskje har en idé eller ønske om å starte produksjon av grønnsaker, om bare å sette i gang. Vi kan ta imot og bruke de i vår matlaging og kanskje også selge produktene i butikken, sier Rannveig Nyheim.

Kokken Rune Skeide ser også for seg tilgang til fisk og kanskje lokalt vilt.

– Det vi får tilgang til, vil bli på menyen. Jo flere muligheter, jo bedre. Men vi er avhengig av at noen kan levere noe, sier han. De ser for seg et scenario der det kan serveres fisk fra fjorden, grønnsaker fra Sogge og vilt kjøtt fra den lokale fjellheimen.

– Får vi hummer levert, kan også det bli menyen, men biff fra Argentina, blir ikke servert her, smiler Rune.