Dette ble klart fredag. I etterkant av Sparebank1 SMNs presentasjon av konjunkturbarometeret på Grand Hotel på Åndalsnes, kunne bedriftsrådgiver Ragnar Stene i Sparebank1 SMN kunngjøre til bedriftseiere i Rauma at de går inn som eiere i Romsdal Innovasjon.

- Det er med glede og stolthet jeg kan fortelle at at Sparebank1 SMN går inn med 600.000 i Romsdal Innovasjon AS. Dette håper jeg skal bidra til vekst i regionen her framover, sa Stene.

Innovasjonssenteret vil være på vel 900 kvadratmeter. Innovasjonssenteret blir møteplass for hele næringslivet. Planen er at bygget skal stå ferdig 1. februar i 2019.

Leietakere i bygget blir Anunatak, BDO, Trygt vegarbeid, Nordveggen, PartnerPlast, Romsdal Innovasjon, Nordic Plastic Recycling. I tillegg har Siva satt av leieareal for utleie.

Byggherre for Innovasjonssenteret er Siva. Viktige aktører for en realisering er Rauma kommune, Rauma Næringslag, Møre og Romsdal fylkeskommune, Sparebanken Møre og private aktører gjennom blant annet Romsdal Innovasjon. Målet er 20 arbeidsplasser i det nye innovasjonssenteret.

Styret i Romsdal Innovasjon består av leder Frank Amundsen, nestleder Alf Vee Midtun og styremedlemmene Lars Stenerud, Tom Samuelsen, Arvid Gjerde og Knut Johan Stenerud.