– Jeg har drevet stedet i to uker allerede, men det er det ikke så mange som vet, smiler Bonny, Qin Xin Ping, fornøyd bak disken.

Hun ekspederer kunden Ratri som har handlet grønnsaker i asiabutikken. Den ligger i rommet ved siden av restauranten.

– Jeg er så glad for at det har kommet en asiabutikk hit. Jeg er helt avhengig av asiatiske matvarer og har måttet dra til Molde tidligere, sier Ratri.

Flyttet

Bonny hadde et gatekjøkken i Måndalen som nå er stengt.

– Jeg har ikke rukket å pakke bort alt der enda. Det har vært noen hektiske uker etter overtakelsen. Jeg lager fortsatt hans meny, men jeg vil forandre så fort jeg får tid, sier hun.

Hun vil også med tid og stunder endre navnet på restauranten til «Bonnys Kjøkken» .

– Vil du drive helt alene?

– Jeg har to som hjelper til med serveringen. Jeg kunne tenkt meg hjelp på kjøkkenet også, men det er ikke så lett få tak i kvalifisert hjelp nå like før sommersesongen begynner, forteller hun.

China House har vært drevet i nesten 9 år av ekteparet Wang Shu Gang og Li Rong, sammen med en kokk og to, tre servitører. I år åpnet de også en asiabutikk i samme lokale – som Bonny nå vil drive videre.

Asiabutikken: Ratri er fast kunde på asiabutikken i rommet ved siden av China House. Bonny skal også drive den videre. Foto: Evy Kavli Foto: Evy Kavli