Det var i avisa 4. januar 2001 at Åndalsnes Avis kom med den store nyheten - avisa hadde fått nettsider. Adressen var den samme som den er i dag - www.andalsnes-avis.no.

Daværende redaktør Arnt Øyvind Siem forklarte for leserne:

"Fra og med i dag kan du gå inn på internett og besøke vår hjemmeside. Her kan du blant annet sende inn leserinnlegg, bestille rubrikkannonse, sende oss redaksjonelle tips eller abonnere på avisa"

Men noen nettavis skulle det ikke være.

"Hjemmesida til Åndalsnes Avis skal ikke være en nyhetstjeneste som daglig oppdateres med nytt stoff, men en enklere service overfor våre lesere, både i og utenfor kommunen. Startsida på vår hjemmeside består av avisas nye logo, sammen med slagordet "...på lag med Rauma", samt Øystein Talbergs fotografi av Raumas mest kjente landemerke, Trollveggen og Trolltindene".

Sammen med en oppfordring om å sende leserinnlegg med epost, håper den daværende redaktøren at sidene faller i smak.

Vi må nok bare slå fast at når det gjelder internett, har det meste forandret seg siden den gangen.

Men en ting endrer seg ikke, og det er at vi alltid ønsker leserne våre hjertlig velkommen til våre nettsider, akkurat slik redaktøren gjorde i 2001.

Åndalsnes Avis sin nettavis ble forresten etablert i april 2007.

Øystein Talbergs foto ble i løpet av noen måneder erstattet med denne forsiden. Forsiden er hentet fra The Wayback Machine.