Mange i Rauma mister sin faste tannlege når Bjørn Brekken legger ned sin årelange praksis 1. februar.

Men det blir ikke slutt i de samme tannlegelokalene. Bjørn Brekken forteller at et eierskifte er på plass og at hans praksis er overtatt av to tannleger i Molde; Maria Otterlei og Helene Herje Ellingsen.

– Ja, det er riktig. Vi ønsker å bidra til at tilbudet i Åndalsnes blir opprettholdt, sier Maria Otterlei på vegne av Tannlegene i Myrabakken. Hun forteller at de  har en klinikk i Molde der de to arbeider i 100 prosent stillinger. I tillegg har de ytterlige en tannlege i 60 prosent stilling og en tannpleier.

– Vi jobber med å få på plass en ny tannlege i Åndalsnes, men markedet er ikke enkelt for tida. Det betyr i første omgang at vi kommer til å bytte på å reise til Åndalsnes. Der vil vi holde åpent to dager i uka, sier Otterlei og legger til at Brekkens kunder også får tilbud om timer i Molde om det kunne være ønskelig.

– Vi kommer også til å tilby et akuttilbud her i Molde for Brekkens pasienter, sier Otterlei og ber om forståelse for at det kan bli noe ventetid på time fram til at en eventuell ny tannlege er på plass på Åndalsnes.

– Men flere ting skal falle på plass. Det har ned kompetanse å gjøre og det har ikke minst med langsiktighet å gjøre, sier Otterlei.