Det var lørdag klokka 15.43 at politiet meldte om at Innfjordtunnelen var stengt på grunn av et trafikkuhell.

- Vi fikk melding fra en bilfører om at en motorsykkel hadde veltet inne i tunnelen, men at fører ikke var å se. Vi så for oss at det kunne ha skjedd ei stygg ulykke, og ringte derfor vegtrafikksentralen som stengte tunnelen. Politi, ambulanse og brannmannskap dro til stedet. Der finner vi sykkelen, men ingen fører.

Dette forteller Frode Gjøsund, operasjonsleder for Nordmøre og Romsdal politidistrikt, søndag formiddag.

Operasjonsleder sier videre at det viser seg at sykkelen har sklidd over en lang distanse og at det kunne være skade på person, sjøl om vedkommende har kommet seg på beina og kanskje blitt med en bil ut av tunnelen.

- Vi brukt en del ressurser for å finne føreren. Blant annet reiste politiet sammen med ambulanse, heim til mulig fører av sykkelen. Der var det ingen heime. Det ble også luftet en mulighet for at sykkelen kan ha ramlet av en tilhenger eller noe sånt, sier Gjøsund.

- Politiet fikk etter hvert tak i eieren av sykkelen, men det var usikkert om han hadde kjørt den. Dette er noe vi kommer til å etterforske etter helga, avslutter operasjonslederen.

Tunnelen ble åpnet igjen etter kort tid. Politiet opplyser også at det pågikk en bilberging av en bil som hadde fått motorstopp inne i tunnelen, idet politiet kom til stedet. Etter det politiet vet har det ingen sammenheng med motorsykkelhendelsen.