Det er Andreas Kullerud Larsen som sier dette. Han er produksjonskoordinator når programmene til serien 71 grader Nord på TV Norge skal lages.

For Åndalsnes og Rauma er i ferd med å bli fast stoppested for programserien. Nok en gang blir det spilt inn to program til serien her i kommunen.– Det er fordi det er så utrolig fin natur her, sier programleder Tom Stiansen og han legger til;

- Og fordi det vi trenger er så nært og lett tilgjengelig. Han viser til de mange mulighetene som naturen gir og at det ikke er mulig å «bruke opp» plassen.

– Og så er det fordi Grand Hotel stiller opp på en så fantastisk måte. Hadde vi ikke fått en slik velvilje og imøtekommenhet fra hotellet, så hadde vi nok ikke vært her, sier Alexander Berg-Hansen som har vært med på produksjonen i Rauma flere ganger.

Andreas Kullerud Larsen har ikke vært her før, men skriver under på det som blir sagt og legger til at det også har med god logistikk å gjøre å jobbe på Åndalsnes. Et sted som er lett tilgjengelig og også en natur som er lett tilgjengelig i forhold til det store apparatet som må til og som kreves for å lage de ulike programmene.

– Kan dere si noe om hva de to programmene herfra kommer til å dreie seg om?

– Vi har en streng indre justis i forhold til det vi kan snakke om, sier en litt påholden Kullerud Larsen, men Tom Stiansen røper at det ene programmet vil være fra Verma der juvet i elva vil danne rammene. det andre vil dreie seg om skitur i fjellet.

– Får du også pusjet dine grenser, Tom Stiansen?

– Ja, jeg gjør det. Som da vi var i Trollveggen for eksempel.

– Men på ski har du vel opplevd det meste før?

– Jeg henger fortsatt med, for å si det på den måten.

– Det er altså grunn til å egne med at dere kommer igjen neste gang også?

– Det er nærliggende å tro at vi gjør, avslutter Andreas Kullerud Larsen. Fem overnattinger og fire fulle arbeidsdager har det store produksjonsteamet i Rauma.