For det var nemlig ikke bare fotballen som sto i fokus under arrangementet, som har sitt utspring i Vertshuset Kilden og det ungdomsarbeidet som Kay-Morten Aarskog står i spissen for. Konsert og ikke minst, det sosiale samværet, var vel så viktig som det idrettslige. Fra nyttår vil Ungdom i oppdrag få en egen person som skal jobbe med ungdommer på heltid, Christopher Dahle. I en pressemelding fra organisasjonen opplyses det at målet er at han fra august vil få et team på fire medarbeidere rundt seg som skal "investere i" og jobbe med ungdommer i kommunen. Dahle var selv til stede i Raumahallen natt til søndag. – Målet til Ungdom i oppdrag, er at ungdommer – også i Rauma – skal få et trygt sted å være; ha en trygg ramme rundt seg, sier Dahle. Nattcupen blir arrangert for andre år på rad. Dette er et tilbud – rusfritt tilbud – til ungdom mellom 13 og 18 år. Premiering hører selvsagt hjemme på en fotballturnering – også denne. Men her var det snakk om premiering for beste hjemmelagde drakter, blant annet. I tillegg til konkurransen det er å score flest mål og slippe inn færrest, ble det også arrangert andre konkurranser. – Vårt mål er å gjøre Nattcupen til en regional happening, opplyser Katy-Morten Aarskog som i den anledning håper at ungdommer helt fra Dombås i øst til Ålesund i vest kan være en aktuell målgruppe. Oppmøtet var bra lørdag. Mange ungdommer hadde møtt fram til et rusfritt fellesskap. ÅIF hadde tatt på seg oppgaven som teknisk arrangør. Natta ble tatt i bruk for å avvikle alle kampene i tillegg til konserten som et band fra Ålesund sto for – et band med medlemmer fra Ungdom i oppdrag. Øystein Talberg oystein.talberg[AT]andalsnes-avis.no 71 22 77 26, mobil:911 90213

<B>Skal jobbe i Rauma.</B> Christopher Dahle blir et nytt ansikt i Rauma over nyttår. Han er utsendt fra Ungdom i oppdrag og skal jobbe nettopp med ungdom. Lørdag var han med på arrangementet i Raumahallen der blant annet nattcup i fotball sto på programmet.
<B>Med stil.</B> Her er et knippe fotballungdommer fra VFK som hadde slått seg sammen til ett fotballag i Nattcupen i fotball. Om du starter beskuelsen av bildet med avisa i den stillinga du holder den til vanlig, ser du Martin Melbø i nerkant av bildet. Vrir du avisa mot venstre og fortsetter runden rundt er følgendes ansikter å se: Lars Olav Grande, Emil V. Midttun, Runar Venge, Vegard Dahle Unhjem, Fredrik Setnes og Ole Kristian Nora. Da er avisa forhåpentligvis i riktig utgangspunkt igjen.