Økonomisjef i RaumaRock, Øystein Valde smiler i barten.

- Dette er helt fantastisk, våre antakelser om utsolgt festival kan bli virkelighet. En slik knallstart på salget gir oss økonomisk trygghet og spillerom fram mot festivalen. For alle involverte, styret, ansatte og frivillige er dette en bekreftelse på at vi er på rett vei og en slik optimistisk tilbakemelding fra publikum er en skikkelig vitamininnsprøytning, sier Valde.

Øresus semifinalene er gjennomført

30 band har konkurrert om en plass i Øresus konkurransen på RaumaRock. Semifinalene ble arrangert i Molde, Ålesund, Trondheim og på Lillehammer. De fire vinnerne ble Child’s Play, Voodoo Vanity, Oskar & Co og Anthony Hope. RaumaRock ønsker alle fire hjertelig velkommen til Åndalsnes 5. august!

Mer godt i vente

Vi har til nå booket 15 band inkludert de fire Øresusbandene. Ennå er ikke alle godbitene pakket ut. Det forhandles kontinuerlig med andre band og flere store navn er snart klare for slipp. Vi kan ikke røpe noe pr i dag, men vil holde festivaldeltakerne løpende orientert gjennom media og på våre hjemmesider.

Radio RaumaRock

For at publikum skal bli bedre kjent med årets artister vil RaumaRock i samarbeid med Radio Rauma gå på lufta med et eget musikkprogram. Her vil bandene som skal opptre

under festival dagene bli presentert. Sendeplanen er ikke spikret ennå, men rockeinteresserte lyttere har mye spennende i vente. Platepratere vil bli Øystein Valde og Frode Nakken.

Økonomisjef Øystein Valde er meget tilfreds med det gode forhåndssalget av billetter til høstens rockehapenning på Åndalsnes.