Sandnes Ulf fikk en dårlig start i 16.mai-kampen borte mot formsterke Odd Grenland. Hjemmelaget ledet 2-0 før Aksel & Co våknet. Først reduserte spissen Kamal Saaliti og så ble Tommy Høiland felt slik at Sandnes Ulf fikk straffespark. Aksel satte den sikkert i mål for fjerde gang av fire mulig forsøk i serien i år og dermed 2-2 som også ble sluttresultatet.

Flere medier kåret Aksel Berget Skjølsvik til banens beste i bortekampen 16. mai. Det var andre kampen på rad at Aksel sikret poeng for Sandnes Ulf; sist søndag ble det nemlig 1-1 mot Rosenborg hjemme og Sandnes Ulf har nå spilt fem kamper uten tap.

Og førstkommende søndag venter Molde FK hjemme i Sandnes. Vi tipper Aksel er ivrig på å vise Ole Gunnar Solskjær at han tok feil ved å vrake Aksel da den tidligere Manchester United-stjernen tok over treneransvaret i Rosenes By. Aksel var skuffet etter vrakinga, men har funnet seg meget godt til rette i den nyopprykka Tippeligaklubben.

Molde FK slo Fredrikstad 2-0 hjemme på Aker stadion 16. mai og er nummer to på tabellen bak Strømsgodset. Aalesund FK rok 2-4 borte for Haugesund og er fjerde sist på tabellen. Amund Skiri, som i siste kamp scora for klubbens andrelag, var ikke på banen i denne seriekampen heller.

Emil Dahle og Ham Kam spilte 0-0 hjemme mot serieleder Bodø/Glimt.