Heidi skal i aksjon under programposten «Vår historie». Der skal hun blant annet fortelle hvordan Anunatak ble en realitet. Under den samme programposten, som har undertittelen «regionale aktører forteller om sin drivkraft, skal også Bjørn Magne Aas i Aas Mekaniske Verkstad og Kjell Hollen i Motus Technology i aksjon.

Temaet for Romsdalskonferansener "Fole Flinke Folk". Årets foredragsholdere er foruten Heidi og Aas følgende: Henrik Syse, Aslakg Sira Myhre, Mia Tørnblom, Ådne Cappelen, Milad Mohammadi, Elisabeth Skarbø Moen, Kjell Hollen og Erik Haugene.

– Tre årsaker

– Jeg vil si litt om hvorfor vi valgte å etablere et designbyrå på Åndalsnes. Og si litt om fra da jeg var 16 år, flytte ut og skulle aldri tilbake. Til jeg fylte 25 år og valgte å flytte hjem igjen. Det var tre årsaker til dette; fjellene, visjonen ble vedtatt akkurat da og ikke fordi det både var og er et spennende næringsliv i Rauma og regionen. Jeg glegruer meg til å holde innlegg, men ser jo at det er en ultimat arena å få snakke om jobben og kommunen vi er så glade i, sier Heidi til Åndalsnes Avis.

Romsdalskonferansen finner sted på Bjørnsonhuset.

Konferansen avsluttes med utdeling av «Årets I 2013». I fjor ble den tildelt Kjell Erik Strømskag. Den aller første prisen ble delt ut i 2005, da var det Raumarock som fikk den. Og så blir det spennende å se hvem det blir denne gang...