– Det ble ikke den kvelden jeg og mange hadde håpet på, sier initiativtaker Raymond Talberg.

Han tror det er flere ting som gjorde at lørdagens humorkveld ikke gikk helt som planlagt.

Underernært

– Det virket som om folk var underernært på å få snakke med naboen, for det var minst halvparten av publikum som satt og pratet og ikke brydde seg om det som skjedde på scena. Dermed ble det litt misnøye blant dem som faktisk ville høre på, og det er ikke kjekt for den som skal underholde heller. Andre synes ikke det var så kjekt fordi de hadde hørt historiene før, og det beklager jeg, sier Talberg.

Det var Byrge Aspaas som var hovedartist denne gangen. Talberg sjøl var også på scena.

– Vil du fremdeles jobbe for en månedlig humorkveld?

– Jeg mistet litt motet, etter en sånn kveld. Likevel frister det å gi det en sjanse til. Her må man bare se det positive i det, svarer Talberg.

Han peker blant annet på stor interesse blant folk, og et flott samarbeid med Rauma Hotel, som gode opplevelser.

– Det var også artig å se at folk var på plass allerede i 19, 20-tida. Det hører med til sjeldenhetene her på Åndalsnes. Vanligvis går jo ikke folk ut før i halv ett-tida. Det var også positivt at så mange unge kom, fortsetter Talberg.

– Synd å gi opp

Han konkluderer med at det er synd å gi opp forsøket på å få til en fast humorkveld.

– Jeg håper at folk ikke synes det var helt skandale. Det var i alle fall utrolig kjekt å se så mange ute, og jeg tror de fleste koste seg. Muligens er ikke lokalet det rette på Rauma Hotel. Neste gang må vi i så fall gjøre noen endringer der, eventuelt vil jeg se på mulighetene for å bruke lokalet oppe på Grand. Vi får prøve oss litt fram, avslutter Raymond Talberg.