Norsk Fjellfestival skal arrangere Trollveggen Triathlon også i år, og begynner billettsalget lørdag.

Det er 200 plasser i konkurransen.

- I fjor ble billettene revet vekk på 45 minutter. Vi er spente på hvordan responsen blir i år, forteller festivalsjef Solrun Sylte.

I fjor var første gangen Fjellefestivalen stod som arrangør av konkurransen, og Sylte forteller at det frister til gjentagelse.

- Det er veldig mye arbeid, men det er også et utrolig godt arrangement som det hadde vært trist om det hadde blitt lagt ned. Triathlon trekker også folk til de andre arrangementene under festivalen, siden mange blir i flere dager og gjerne har med seg familie, sier hun.

Ut på tur i vinterferien

Dagen før legges billettene til Camp Romsdal Vinter ut. Det arrangeres de tre første dagene i vinterferieuka, og er et tilbud til barn fra 1. til 8. klasse.

- Av erfaring er dette arrangementet veldig populært, og vi håper på like stor oppslutning i år også, sier festivalsjefen.

Barna blir delt i to grupper; 1. - 4. klasse og 5. - 8. klasse.

- Det blir ulike vinteraktiviteter, som hundekjøring, ski, skøyter og airboard. Nå ønsker vi oss naturligvis mest av alt snø, men vi skal klare å lage et spennede program selv om snøen uteblir også, sier hun.

I fjor ble Camp Romsdal fulltegnet to uker før.

Halvparten av billettene solgt

Arrangementene kommer på rekke og rad fra Fjellfestivalen utover året.

Solrun Sylte forteller at halvparten av billettene til Romsdalsvinter 10.-13. mars allerede er solgt.

- I år arrangeres Romsdalsvinter ei uke før normalt, for å unngå at det krasjer med Hovedlandsrennet i alpin, forklarer hun.

Triathlon i 2015. Morten Hansen, Kristian Horne og Glenn Tore Løland. Foto: Richard Merlid / Trollveggen Triathlon