17. mai er folkefest i både by og bygd i vår langstrakte kommune. Det ønsker Åndalsnes Avis å vise frem for alle lesere.

17. mai-komiteene rundt om har gjort sitt til at det er et variert program i de fleste bygder. Åndalsnes Avis vil også være til stede der vi har muligheten, men vi rekker ikke overalt. Derfor trenger vi lesernes hjelp til å formidle nasjonalstemningen i kommunen.

Vi vil ha en uhøytidelig kåring av årets 17. mai-bilder i Rauma og vinnerne vil få fem Flax-lodd i premie. Vi tar også imot video.

Bilder og video kan sendes til redaksjon@andalsnes-avis.no, via facebooksiden vår, via instagramprofilen vår, eller på melding til telefon 482 16 087.

Skriv gjerne noen setninger om hvor bildet er tatt og hvordan dere feirer grunnlovsdagen i 2023.

Bildene vil bli brukt i en bildeglimt-sak fra feiringen i vår nettavis og i papiravisen lørdag 20. mai.

Og for å få til det, må vi ha bilder /video send inn til oss innen klokken 17.00 på nasjonaldagen. Kåringen av de beste bildene vil skje dagen etter.

Kultursjef Hanne Brakstad ser frem til årets feiring i Rauma og har allerede oppfordret så mange som mulig til å delta i borgertoget på Åndalsnes.

– Det hadde vært skikkelig stas med et skikkelig langt borgertog. Det var veldig bra i fjor, men det er plass til flere, sa hun til avisa.

Nytt av året er at kommunen har lansert en digital tjeneste, der alle bygder og grender kan legge inne sine arrangement.

Bilder og video kan sendes til redaksjon@andalsnes-avis.no