– Åh. Det er bra at de ikke var klare til å møte meg med en gang. Da får jeg roet meg ned litt, smiler en synlig spent Odd Erling Gridset. Vi har møtt ham utenfor hotellet for å forevige møtet mellom en trofast tilhenger og TNT åttitallets kanskje største norske tungrockhelter. I forkant har vi brakt på det rene at møtet kan finne sted omtrent som planlagt. Odd Erling og kona, Laila Sæth Gridset, ankommer akkurat mens turnémanager Mona Halvorsen tar seg en røyk på trappa mellom forrett og hovedrett. Hun har fått et eksemplar av Åndalsnes Avis og har akkurat lest ferdig artikkelen om Odd Erlings lidenskap for TNT. Møtet med Odd Erling blir ikke akkurat kjøligere av den grunn. – Lydprøvene gikk veldig bra og det var et skikkelig bra anlegg, forklarer Halvorsen om bandets noe framskutte ankomst til middagsbordet. Hun forteller at gutta venter på hovedretten og at det ikke blir lenge før de kommer. Hun bretter avisa sammen og tar den med seg inn til det famøse middagsselskapet. Odd Erling forsøker å prate om løst og fast, men det blir mest kona som klarer å la tankene dreie seg om andre ting enn det som venter. Innenfor sitter Ronni le Tekrø, Tony Mills, Morten Diesel Dahl og Victor Borge. Dagens besetning i TNT. Bare opp trappa og forbi resepsjonen. Der sitter de. I levende live. Og de har sagt ja til å møte en trofast fan. – For dem går det vel bra uansett. Er de hyggelige så er det en pluss og er de litt overlegne så er det jo "the Rock 'n' roll way", sier Odd Erling. Han har tatt med seg flere plater og en plakat som han håper bandet vil signere. Samtidig håper han at han ikke har overdrevet. Han har med i alt sju forskjellige objekter og er litt usikker på om det er å strekke strikken litt langt når han ber bandet om å signere alt sammen.

Ut på trappa kommer ei dame med rosa piggsveis og ringer i både nese og øyebryn. På jakka står det "Bitch". – Nå kan dere komme. Det er turnémanager Halvorsen som kaller. Middagen er ferdig. Gutta er mette. Det er bare å trekke pusten og komme seg opp i stående. Innenfor brytes isen med det samme. Tekrø og Diesel har tatt oppstilling i resepsjonen og kjenner umiddelbart igjen sin trofaste fan. De har tydeligvis lest artikkelen som Halvorsen tok med inn. – Jaså, så du likte ikke overgangen fra vinyl til CD-plater du heller nei, sier Tekrø. Odd Erling forteller om kosen med å snu vinylplata, tørke støvet av den og høre stiften fra platespilleren før musikken braker løs. Tekrø er helt enig. Odd Erling og Laila forteller at de er fra Innfjorden, men at bandet neppe har hørt om bygda. – Å jo da. Jeg har vært utover den vegen noen ganger for å besøke Terje Rypdal, kan Tekrø avsløre. Etter litt mimring om hvilke konserter Odd Erling har vært på med TNT - han vet for øvrig datoer og steder bedre enn bandet selv - spør Tekrø om ikke det er slik at Odd Erling har noe han ville ha signert. Og det er det jo, som kjent. – Det er kanskje litt mye, sier Odd Erling. – Nei da, vi tar det etter tur, svarer Tekrø. Etter hvert kommer vokalist Tony Mills og setter seg ved bordet. Han har tatt seg en dubb på hotellrommet, men Halvorsen har vekket ham og spurt om han ikke kan komme ned. En av platene Odd Erling har vekker bandets interesse. – Denne er sjelden. Gitt ut i bare tre-fire hundre eksemplarer, bekrefter Tekrø. Enda større lykke gjør Odd Erling med plakaten sin. Det er et bilde han selv har tatt av Tekrø da han spilte i Sunndalsøra. På bildet er gitarhelten 20 år yngre og har puddelrock-permanent. Glansdagene til TNT. – Tøft, synes Tekrø. – Dette var virkelig en opplevelse. Jeg ble "blown away" over hvor trivelige karene var, forteller Gridset, som etter at avisa forlot stedet ble sittende og snakke nesten en time med vokalist Tony Mills og flere i mannskapet, blant andre gitarteknikeren til Tekrø. Og når det gjelder konserten på kvelden var Gridset om mulig enda mer fornøyd. – Bandet innfridde og spilte alle klassikerne, unntatt "Take me down fallen angel", sier Gridset. Seinere på kvelden møtte han igjen blant andre bassisten i bandet. – Vokalist Tony Mills innfridde også og det sa jeg fra om. Bassisten lovet å bringe det videre til Tony. Jeg var nemlig så ublu at jeg sa fra til Tony at jeg var stor fan av den tidligere vokalisten og dermed litt skeptisk til Mills, forteller en lykkelig Odd Erling Gridset.

Odd Erling Gridseth (sittende til venstre) hadde et hyggelig møte med TNT. Bak fra Venstre Victor Borge, Tony Mills og Morten Diesel Dahl. Ronni le Tekrø setter pris på sin fan i sofaen.