– Vi har allerede en bane i Grøvdalen som vi har hatt i drift en god stund. Nå kommer vi til å videreutvikle eventselskapet, og paintball-tilbudet. Men om banen fortsatt vil bli her i Grøvdalen, har vi ikke bestemt enda, forteller Daniel Sæther.

Det var styret i Kraftfondet som innvilget foretaket «ActionEvent Daniel Sæther» et etableringstilskudd på 53.000 kroner tidligere i år. Tilskuddet gis under forutsetning av at anlegget blir godkjent ifølge Plan – og Bygningsloven. De hadde også en arbeidsfrist satt til begynnelsen av desember.

– Jeg har vært sykmeldt i noen måneder nå, og har ikke fått gitt tilbakemelding, men en ny arbeidsfrist vil bli tatt opp i styret i Kraftfondet i januar, sier Sæther som kan fortelle at de har kommet litt på vei med de videre planene.

– Vi har fått Anunatak til å lage en ny nettside for oss, og vi vil gå i gang med å markedsføre oss. Det har vi ikke gjort frem til nå, sier Sæther.

Til tross for det, ser de to bak eventselskapet at det er et godt marked for slike aktiviteter.

– Vi har iallfall hatt minst 12 eventer siden vi startet prøvedriften. Det må være en gruppe som bestiller slike opplevelser. Vi har hatt veldig mange utdrikningslag, bursdagsfeiringer, kompisfester og jenteklubber blant annet. Også firmaer passer slike opplevelser for. Det er viktig å få frem at dette ikke bare er et tilbud for ungdom. Her er det ingen aldersgrense, sier Sæther.

De tilbyr skreddersydde opplevelser der man kan delta i alt fra Bumper Ball, konkurranser og stafett, til øksekasting, Pil og Bue konkurranse og Paintball.

– Hvor mange kan dere ta imot av gangen?

– Vi har 20 gevær til paintball, men slik som lokalitetene er nå, blir det for mange. Vi har fått vrak- det vil si gamle bøyer og slikt- fra Partnerplast som brukes som gjemmesteder på paintballbanen. Utvider vi banen, får vi flere, sier Sæther.

Verken han eller Geir Morten Foss lever av dette, men ser på det som en artig tilleggsaktivitet.

– Vi håper å få alt på plass til våren en gang. Når vi ført begynner, tar det ikke så lang tid å bli ferdig.