Torsdag kveld var nærmere 70 personer til stede ikulturhuset da skisseprosjektet ble presentert for publikum.

Underavslutningen av møtet ba ordfører Lars Olav Hustad folk om å bidramed innspill til prosjektet; råd og vink om hva som kan gjøres endabedre.

- Dette skal bli et hus og et område som alle sammen skalvære med å bruke, slik at det skaper ny aktivitet og blir en del avutviklinga. Jeg håper at Helsehuset skal bygge Åndalsnes og Raumavidere og gjøre at vi tar et nytt steg i helsesektoren, sa Hustad.

Hanoppfordret folk til å sende innspill til en nyopprettetepostadresse i kommunen.

- Og dem som ikke har tilgang på epostkan ta en tur på rådhuset, så får de hjelp til å bidra med sineinnspill.

Arkitekter og sentrale personer fra anbudsvinner Hent ASbrukte mesteparten av den halvannen timen møtet varte på åpresentere prosjektet; byggets innhold, funksjonalitet, arkitektur,plassering og hvordan uteområdet er tenkt.

På slutten av møtet fikkpublikum muligheter til å stille spørsmål. De mest kritiskeinnvendingene handlet om parkering forhelsehusansatte og personer som skal besøke eller bruke bygget. Menanbudsvinner Hent AS med sine arkitekter kunne ikke svare annet ennat dette ikke er en del av anbudet deres; det må løses gjennomreguleringsplanen for området.

Møtet var ikke først og fremst et møte for at publikum skulle komme med ros og ris, men heller bli informert og fåmulighet til å stille spørsmål og kanskje bidra til at planleggernefår gode innspill til prosessen.