Lokalavisa har ikke kapasitet til å trykke alle bildene vi gjerne kunne tenkt oss å vise leserne i papiravisa. Derfor legger vi ut bilder fra ulike arrangement under fjellfestivalen på vårt nettsted. Bildene finner du litt nede på nettstedet vårt, under Bildeserier, til høyre.

Husk ellers at Åndalsnes Avis og Norsk Fjellfestival skal kåre årets kalenderbilde for 2011. Den som vinner får 1000 kroner i premie fra lokalavisa. Kåringa finner sted etter at årets fjellfestival er over.

Åndalsnes Avis og Norsk Fjellfestival samarbeider om å kåre årets festivalbilde for 2010. Har du fine bilder fra en prinsetur, en prinsessetur, en kongetur eller en dronningtur må du sende disse bildene til fjellfestivalen info<\@>norsk-fjellfestival.no og du kan vinne både heder, ære og penger.

– Vinnerbildet vil bli stemt fram av en jury og blir hovedmotiv på n este års kalenderen. Kalenderen har et opplag på 700 og vinneren får altså 1000 kroner fra Åndalsnes Avis for bildet, forklarer festivalsjef Christel Siem.

– Vi synes det er viktig å fokusere på de gode motivene, de gode bildene, under fjellfestivalen. I forbindelse med kåringa i fjor var det svært mange flotte motiver å velge mellom. Vi håper og tror det samme blir tilfelle i år. Fjellfestivalen tar imot bilde og sammen setter vi oss ned etter at festivalen er over for å studere de forhåpentligvis mange innsendte bildene, sier ansvarlig redaktør Lars Smisethjell i Åndalsnes Avis.