Mittetdalingen Emil Dahle, som spiller fotball i Adecco-laget HamKam, gleder seg. Han får nå sjansen til å spille mot gamle lagkamerater når laget fra Hamar tar turen til Molde for å spille tredje runde i cupen den 20. juni. Emil Dahle spiller i år sin andre sesong i hamarklubben etter at han ikke fikk ny kontrakt i Molde for to år siden.

– Jeg ser virkelig fram til denne kampen. Det er artig for oss å kunne møte ett av Norges beste lag og det er også arig for meg å kunne vise området jeg kommer fra til mine lagkamerater, sier Emil Dahle som i år har hatt fast plass på laget i HamKam. Når det gjelder sjansene til å vinne kampen i Rosenes by, så mener han det er lov til å være optimist. En forballkamp er aldri tapt eller vunnet før kampen er spilt.

– Men jeg må vel bare innrømme at vi ikke akkurat er favoritter, sier Emil Dahle på telefonen fra Hamar.

HamKam har hatt en noe tung start på sesongen, men har vunnet de siste kampene og Emil Dahle mener laget nå er i siget. Og om en måned er det altså Molde som står for tur på Aker stadion.

Emil Dahle gleder seg og mener HamKam ikke kunne ha fått en mer ønsket motstander enn Molde i tredje runde i cupen. Foto: Stein Siem