Under torsdagens sjåførmøte i lokalene til Bring Linehaul A/S på Øran, ble dette behørig markert.

Alle visste at den trofaste sjåføren fra Måndalen skulle markeres, med unntak av han selv.

Administrerende direktør i selskapet, Stein Børre Johnsen fra Oslo, sjefen for Vestlandet, Lars Ådland fra Bergen og avdelingsleder for Møre, Amund Sletta og flere sjåførkollegaer hadde møtt fram.

– Dette ble en skikkelig overraskelse. Jeg visste ingenting om dette, selv om jeg har fått med meg at jeg har vært i samme bedrift i 40 år, ler Raknem under applausen, som stolt forteller at dagens firma startet som NSB Bilruter, Ålesundsruta.

– Interessen for bil og transport har eksistert i hele mitt liv og er sannsynligvis arvelig. Det er vel ingen bombe at jeg har trivdes med dette, humrer Raknem, som kan avsløre at han satt på kontor i tre år, der han fort forsto at det var bak rattet han hørte til.

Stort engasjement

Geir Raknem startet i NSB som sesongarbeider i januar 1976 på Åndalsnes, ble ferievikar like etter, før han året etter ble fast tilsett som sjåfør hos NSB, Hamar Distrikt og Ålesundsruta.

– Vi vil takke deg for ditt store engasjement og eierskap til din arbeidsplass gjennom 40 år, både som en svært dyktig sjåfør, god kollega og tillitsvalgt, sa administrerende direktør Stein Børre Johnsen.

Markeringen ble avsluttet med felles middag, sosialt samvær og gode minner.