– Dere kan stemme helt fram til 15. oktober forteller redaktør Sandra Lappegard i UTE og oppfordrer sin lesere til å delta aktivt i konkurransen om å stemme fram den beste kommune for uteaktiviteter her i landet.

Og av de fire som nå er plukket ut til å være med i den siste delen av konkurransen finner vi altså Rauma. Sammen med Rjukan i Tinn kommune, Sogndal og Digermulen.

– Vi har fått inn en rekke forslag på steder som fortjener å bli kåret som landets beste sted. Så har vi hatt en jury i arbeid og som har plukket ut de fire finalistene, forteller Sandra Lappegard og legger til at vinneren først og fremst får en del heder og ære. I tillegg vil det ikke være helt usannsynlig at UTE kommer til å skrive en del artikler fra stedet som vinner i ettertid.

Lappegard forteller at stemmingen skjer på UTE's facebook side og på magasinets heimeside og at fristen som sagt er satt til 15. oktober.

– Har redaktøren i UTE et favorittsted av de fire som er i finalen?

– Det bør jeg vel ikke svare på, men jeg kan røpe at jeg var på Åndalsnes på tur så seint som sist helg, sier Sandra Lappegard.

– Dette er nok en perfekt mulighet til å få god omtale om kommunen vår og dermed å sette Rauma på kartet. Vi må ta opp kampen med Sogndal som per i dag har flest stemmer. Dette skal vi klare, sier prosjektleder Raymond Talberg i Nordveggen AS og oppforder raumafolket til å bruke muligheten til å stemme Rauma fram.