– Det hele toppet seg sist helg, da noen ungdommer hadde slått seg til på plassen med festing, høy musikk, skadeverk og bilkjøring på selve idrettsplassen. Saken blir ikke meldt til politiet, da det er stor vilje til å erstatte det som har blitt ødelagt, sier Pedersen, som samtidig syns det er trist for ungdommen, som på denne måten ødelegger for seg selv.

Pedersen har tidligere vært positiv til at ungdommen kunne bruke Hjelvikplassen som et samlingssted. Men nå er det altså slutt.

Samlingssted

På vegne av Hjelvik idrettslag, vil Espen Pedersen presisere at den positive bruken av idrettsplassen vil fungere som før. Han nevner både sommerleir, familiesamlinger, Sankt Hans feiring og andre positive tiltak.

– Ta gjerne kontakt med idrettslaget vårt for fremtidig bruk, sier Pedersen, som understreker at forbudet slettes ikke gjelder alle.

- Hjelvikplassen skal også for fremtiden være et samlingssted for familier, barn og unge, da med et positivt fortegn uten ødeleggelser, poengterer Espen Pedersen, leder av Hjelvik I.L.