I dag, fredag, arrangerte RaumaRock presselunsj på Rauma Hotell. Beskjeden fra styret er klart:

- Vi skal bli større og bedre enn noen gang, sier styreleder Knut Peder Voldset.

I jubileumsåret har de allerede sikret seg sponsorinntekter tilsvarende 1,5 millioner kroner. De lover dessuten at kvaliteten på artistene skal bli bedre enn noen gang. De har et bookingbudsjett på rundt 2 millioner kroner.

- Målet vi arbeider etter er å beholde de beste norske bandene og samtidig hente inn artister fra utlandet, forklarer styrelederen som med det håper å toppe alle de andre andre arrangementene.

Det amerikanske rockebandet Clutch er det siste nye på stammen av artister til årets RaumaRock. Dette er rockere hjemmehørende i Maryland i USAs sørstater. De ga ut sin første EP-plate i 1990 - sitt første studioalbum slapp de i 1993. Dette er et band som spiller alt fra heavy metal til punkrock. De har også et snev av funk i sin spillestil. De har en tradisjonell rockesammensetning som består av to gitarer, bass og trommer. Neil Fallon er vokalist i Clutch.

Vi kommer tilbake til RaumaRocks planer for jubileumsåret i papirutgaven, lørdag.

Klart for årets RaumaRock - etter deres eget utsagn det beste som noen gang er arrangert. Øystein Valde (fra venstre) holder styr på økonomien, Knut Peder Voldset er styreleder, Ola Stavran er markedsansvarlig. Også med på bildet Gabrielle Legrand Gjerdset fra Ytterveggen. Foto: Øystein Talberg