- Trist å miste en god kollega

Det var Håvard Rognerud (50 år) opprinnelig fra Lora i Lesja kommune, som omkom under en fjelltur på Romsdalshorn onsdag kveld.
Nyheter

Den omkomne ble hentet av et redningshelikopter cirka 22.30 onsdag kveld  i et bratt terreng på østsida av Romsdalshorn ned mot Vengedalen.

Han var en fjellvant mann og ble Fjellkonge i 2006, som en av de aller første.

Han var også aktiv i fallskjermmiljøet og utdannet tandeminstruktør. Han har 1619 tandemhopp bak seg og til sammen 5456 fallskjermhopp.

Han er opprinnelig fra Lesja, men har bodd i Rauma i mange år. Han jobbet på Rauma lensmannskontor og etterlater seg  kone og  fire barn.

RBnett skriver blant annet følgende:'

- Det er en trist dag. Spesielt for de pårørende, men også for oss som har mistet en god kollega, sier driftsenhetsleder Per Karstein Røv og legger til at det ble flagget på halv stang ved alle politistasjoner i Nordmøre og Romsdal Politidistrikt torsdag.

Han forteller videre at Rauma lensmannskontor er stengt torsdag, slik at de ansatte skal få mulighet til å ta vare på seg selv. De ansatte får støtte av kollegaer i dagene framover, som blant annet skal sørge for at arbeidsoppgavene ikke blir en ekstra belastning. Du kan lese mer hva nettstedet skriver her